Oldal kiválasztása

szafir alu
ajtókeret

A Szafir tolóajtókeretet azoknak az embereknek javasoljuk, akik értékelik az egyszerű, keskeny és tartós formákat és élnek az anyag biztosította lehetőségek széles skálájával. A keret felső-és alsó csatornával is el van látva, így maximalizálva a tolóajtó síkban tartását.

a szafir tolóajtókeret
bemutatatása

bemutatás

A Szafir tolóajtókeretet bátran választhatjuk bármilyen stílusú enteriőrhöz. A modern, a skandináv és a
minimalista terekhez éppúgy passzolni fog, mint egy extrán elegáns felső kategóriás lakásbelsőhöz.

Felhasználási területei

A Szafir tolóajtókeretet bátran választhatjuk bármilyen stílusú enteriőrhöz. A modern, a skandináv és a minimalista terekhez éppúgy passzolni fog, mint egy extrán elegáns felső kategóriás lakásbelsőhöz.

Mivel a keretbe a bútorlapokon kívül festett üvegek, tükrök és víztiszta üvegek is tehetők, így rengeteg lehetőség van a meglévő design követésére, vagy épp a trendek diktálására.
A tolóajtókeret lehetőséget teremt arra, hogy az ajtók egymás előtt-és mögött mozogjanak, és mivel egy síkban haladnak, így nem vesznek el nagy helyet a térből.

A Szafir tolóajtókeret ugyanúgy remek választás egy előszobaszekrény esetében, mint egy nappali, vagy egy hálószoba esetében. Ez a kialakítás éppúgy megtalálható a gyerekszobáknál, mint a dolgozószobáknál. Természetesen nem csak a magánlakásokban kapnak szerepet, hanem az irodai környezetben is.

A Szafir tolóajtókeret a választható ajtóbetéteknek és a keretre jellemző kialakításnak köszönhetően egy elegáns, modern és letisztult hatást fog kelteni.

műszaki adatok

Max. ajtó magassága: 2750 mm
Max. ajtó szélesség: 1200 mm
A tolóajtó keretbe illeszthető ajtóbetétek vastagsága: 4 mm, 10 mm
Választható keretszínek: grafit

A Szafir tolóajtókeret felső-és alsó csatornával is el van látva, így maximalizálva a tolóajtó síkban tartását.
Az alsó görgő láthatatlan szerelési megoldása lehetővé teszi, hogy áttetsző üveget is választhassunk a kerethez. A görgőkhöz szériatartozékként jár egy ‘ anti-jumping” funkciót betöltő kiegészítő elem, ennek köszönhetően az ajtó nem mozdulhat ki a csatornából, így tökéletes biztonságot garantál minden beépítéskor.

 

galéria

Teljes kiegészítő kínálatunkért keresd bemutatótermeinket, ahol személyesenélőben tudod
megtekinteni mintadarabjainkat.

Laminált bútorlapok

Legyen szó fényes, matt felületről, trendi, vagy modern színekről a bútorlap kínálatunkban biztosan megtalálod a számodra legjobb kombinációt.

Megnézem >>

Üvegek és tükrök

Legyen szó festett, savmart üvegről, trendi, vagy modern színekről az üveg kínálatunkban biztosan megtalálod a számodra legjobb kombinációt.

Megnézem >>

Standard kiegészítők

A Komandor standard szekrény kiegészítők elhozzák a maximális praktikumot a szekrényedbe. Az akasztótól a vasalótartóig mindent megtalálsz kínálatunkba.

Megnézem >>