Oldal kiválasztása

lazuryt alu
ajtókeret

A Lazuryt olyan rendszer, amelynek profilja tökéletes, finom alakú, rendkívül finom benyomást keltve.Az ajtó karcsú vonala, a finom kerekítés a keret szélén, a forma tisztasága és tökéletes összetétele a Lazurytot arisztokratává teszi a hasonló jellegű profilok között.

Lazuryt keretes nappali beépített szekrény
lazuryt keret
lazuryt csatorna

a lazuryt tolóajtókeret
bemutatatása

bemutatás

A Lazuryt olyan rendszer, amelynek profilja tökéletes, finom alakú, rendkívül finom benyomást keltve. Az ajtó karcsú vonala,
a finom kerekítés a keret szélén, a forma tisztasága és tökéletes összetétele.

Felhasználási területei

A Lazuryt olyan rendszer, amelynek profilja tökéletes, finom alakú, rendkívül finom benyomást keltve.

Az ajtó karcsú vonala, a finom kerekítés a keret szélén, a forma tisztasága és tökéletes összetétele a Lazurytot arisztokratává teszi a hasonló jellegű profilok között.

Ez egy olyan profil, amely elegáns attitüdöt, ugyanakkor frissességet és modernséget kölcsönöz a szekrényeknek és a belső tereknek, éppen ezért tökéletesen illeszkedik a következő stílusokba: klasszikus, retro, vintage, skandináv, eklektikus és a modernbe is. A lazurit gyakorlatilag mindenhol megtalálható.

Lazuryt keretes előszoba beépített szekrény
lazuryt keretes irodai beépítés

műszaki adatok

Max. ajtó magasság: 2,75 m
Max. ajtószélesség: 1,20 m
A tolóajtó keretbe illeszthető anyagok vastagsága: 4mm, 10mm
Választható keretszínek: natúr alumínium, pezsgő.

Az ugrásgátló funkció megakadályozza, hogy az ajtó kiugorjon az alsó vágányról.

A keretre ragasztott rövid és hosszú szőrökkel ellátott kefecsíkok azt a célt szolgálják, hogy csillapítsák a rezgéseket az ajtó zárásakor és ezzel egy időben védje a szekrény belsejét a portól.

Az ajtó könnyű csúsztatása a kocsi csapágyaira szerelt görgőknek köszönhető. A keretet az egyik oldalán íves kialakítása révén rendkívül könnyű használni.

galéria

Teljes kiegészítő kínálatunkért keresd bemutatótermeinket, ahol személyesenélőben tudod
megtekinteni mintadarabjainkat.

Laminált bútorlapok

Legyen szó fényes, matt felületről, trendi, vagy modern színekről a bútorlap kínálatunkban biztosan megtalálod a számodra legjobb kombinációt.

Megnézem >>

Üvegek és tükrök

Legyen szó festett, savmart üvegről, trendi, vagy modern színekről az üveg kínálatunkban biztosan megtalálod a számodra legjobb kombinációt.

Megnézem >>

Standard kiegészítők

A Komandor standard szekrény kiegészítők elhozzák a maximális praktikumot a szekrényedbe. Az akasztótól a vasalótartóig mindent megtalálsz kínálatunkba.

Megnézem >>