Oldal kiválasztása

ORTO
rendszer

Az Orto rendszer modern, keskeny vonalú profillal rendelkezik, amely könnyedséget és kifinomultságot kölcsönöz az enteriőrnek. Ideális elem a modern nappali, vagy gardróbszoba számára. Az ORTO tartó elemei vékony profilként jelennek meg, így a bútorok légiességét és könnyedségét keltik.

Az ORTO profil rendszer
bemutatatása

bemutatás

Az ORTO rendszer a hatékony helykihasználásban zseniális, könnyedséges és
kifinomultságot kölcsönöz az enteriőrnek

Elképesztő lehetőségek, zseniális megoldások

Sokoldalúságának köszönhetően a lakás minden helyiségébe – úgymint a nappaliba, előszobába, hálószobába, gyerekszobába és gardróbszobába – is elhelyezhető. A lakossági felhasználók mellett nagy számban kerülnek vállalati környezetbe is. Tárgyalótermek, fogadó helyiségek és szállodák bútorozására is előszeretettel alkalmazzák. Az Orto profilokkal épített könyvtárszobák csodálatosan szép eklektikus stílust kölcsönözhetnek.

A rendszer kecses megjelenése ellenére nagy súlyt képes hordozni, ezért nem jelent gondot ha a nehezebb télikabátokat vagy zakókat is ezen tároljuk. Az ORTO rendszer szélességi mérete variálható, igazodik a kívánt elrendezéshez.

Az ORTO profilok divatos és időtlen grafit színben kaphatók. Így egy ízléses és nagyon modern rendszert választhatunk, amely erősen illeszkedik mind a modern design, mind pedig a régi idők világába is.

galéria

Teljes kiegészítő kínálatunkért keresd bemutatótermeinket, ahol személyesenélőben tudod
megtekinteni mintadarabjainkat.

Laminált bútorlapok

Legyen szó fényes, matt felületről, trendi, vagy modern színekről a bútorlap kínálatunkban biztosan megtalálod a számodra legjobb kombinációt.

Megnézem >>

Üvegek és tükrök

Legyen szó festett, savmart üvegről, trendi, vagy modern színekről az üveg kínálatunkban biztosan megtalálod a számodra legjobb kombinációt.

Megnézem >>

Standard kiegészítők

A Komandor standard szekrény kiegészítők elhozzák a maximális praktikumot a szekrényedbe. Az akasztótól a vasalótartóig mindent megtalálsz kínálatunkba.

Megnézem >>