Oldal kiválasztása

AGAT alu
ajtókeret

Az Agat-rendszer utalás az ősi kultúrára, amely régóta meghatározza az európai szépségkánonokat. Ezt a profilt az egyszerűség és a harmónia jellemzi, ez egy szigorú geometriai alak kombinációja a klasszikus, egyszerű és szabályos formákkal, modern, kifejező stílusban.

agat keretes tolóajtó
agat tolóajtókeret
agat osztóléc

az agat tolóajtókeret
bemutatatása

bemutatás

Az Agat-rendszer utalás az ősi kultúrára, amely régóta meghatározza az európai szépségkánonokat.
Ezt a profilt az egyszerűség és a harmónia jellemzi.

Felhasználási területei

Az Agat-rendszer utalás az ősi kultúrára, amely régóta meghatározza az európai szépségkánonokat. Ezt a profilt az egyszerűség és a harmónia jellemzi, ez egy szigorú geometriai alak kombinációja a klasszikus, egyszerű és szabályos formákkal, modern, kifejező stílusban.
Ez a profil könnyedséggel ruházza fel a szekrényeket, lágyítja jellemüket, de nem vonja el őket a harmóniától és a tökéletes arányoktól.

Javasoljuk a klasszikus, retro, minimál, skandináv, loft stílusú belső terekbe.

Az Agat keretet nem csak a bútoroknál, hanem a térelválasztási funkciónál is használhatjuk, hiszen az alumínium ajtókeret rendkívül erős, illetve a görgőrendszer rejtett és ezért esztétikailag is szép látványt nyújt. Az otthonunkban megtalálható különböző funkciójú helyiségek elválasztása- vagy éppen összekapcsolása fontos szempont manapság. Így a leggyakrabban ezeknél a helyiségeknél jelenik meg az Agat keret térelválasztási funkciója: előszoba – nappali, nappali – háló, háló – gardróbszoba, nappali – konyha, iroda – vezetői iroda.

agat keretes beépített szekrény nappaliba
agat keretes hálószoba beépített szekrény

műszaki adatok

Max. ajtó magasság: 2,75 m
Max. ajtószélesség: 1,20 m
A tolóajtó keretbe illeszthető anyagok vastagsága: 4mm, 10mm
Választható keretszínek: natúr alumínium, pezsgő, fekete, fehér.

A keretbe behúzott rövid és hosszú szőrökkel ellátott kefecsíkok azt a célt szolgálják, hogy csillapítsák a rezgéseket az ajtó zárásakor és ezzel egy időben védje a szekrény -vagy térelválasztás esetén a szoba belsejét a portól.

Az ugrásgátló funkció megakadályozza, hogy az ajtó kiugorjon az alsó vágányról.

Az ajtó csendes és könnyű működése a kocsi csapágyaira szerelt görgőknek köszönhető.

A keretbe rejtett futórendszernek köszönhetően az ajtón sem kívül, sem belül nem látszik a görgő, így a térelválasztási funkcióban elérhető hogy az ajtó egy dizájnos átlátszó üveggel is kitölthető legyen.
A Lux kerethez hasonlóan az Agat keretet is alkalmazhatjuk a ferde síkok tolóajtóinak kiválasztásánál.

galéria

Teljes kiegészítő kínálatunkért keresd bemutatótermeinket, ahol személyesenélőben tudod
megtekinteni mintadarabjainkat.

Laminált bútorlapok

Legyen szó fényes, matt felületről, trendi, vagy modern színekről a bútorlap kínálatunkban biztosan megtalálod a számodra legjobb kombinációt.

Megnézem >>

Üvegek és tükrök

Legyen szó festett, savmart üvegről, trendi, vagy modern színekről az üveg kínálatunkban biztosan megtalálod a számodra legjobb kombinációt.

Megnézem >>

Standard kiegészítők

A Komandor standard szekrény kiegészítők elhozzák a maximális praktikumot a szekrényedbe. Az akasztótól a vasalótartóig mindent megtalálsz kínálatunkba.

Megnézem >>