Oldal kiválasztása

lux acél
ajtókeret

A Lux rendszert széles szélek és szabályos formák jellemzik. A sima felület és a profil középső részén található könnyű mélyedés miatt nagyon kényelmes a használata. A profil alakjának szabályossága szelídséget ad a szekrénynek, és ezáltal az egész belső térnek.

Tolóajtó lux ajtókerettel
Lux csatorna
Lux osztóléc

a lux tolóajtókeret
bemutatatása

bemutatás

A Lux rendszert széles szélek és szabályos formák jellemzik. A sima felület és a profil középső részén található könnyű mélyedés
miatt nagyon kényelmes a használata.

Felhasználási területei

A Lux rendszert széles szélek és szabályos formák jellemzik. A sima felület és a profil középső részén található könnyű mélyedés miatt nagyon kényelmes a használata. A profil alakjának szabályossága szelídséget ad a szekrénynek, és ezáltal az egész belső térnek.

Ha az ajtóbetét fahatású bútorlap, a Lux rendszerű szekrények szilárd bútordarab benyomását keltik, éppen ezért tökéletesen illeszkednek a rusztikus vagy klasszikus stílusba.

Mivel a Lux rendszer lehetővé teszi a különböző ajtóbetétek használatát és kombinálását egy ajtólapon belül is, ezért széles körben használják a különböző stílusú enteriőrökben a klasszikustól a retron és a modernen át a rusztikusig.

Lux keretes tetőtéri beépített szekrény
Lux keretes előszoba beépített szekrény

műszaki adatok

Max. ajtó magasság: 2,75 m
Max. ajtószélesség: 1,20 m
A tolóajtó keretbe illeszthető anyagok vastagsága: 4mm, 10mm
Választható keretszínek: matt ezüst, matt arany, fekete, fehér, juhar, bükk, tölgy, éger, cseresznye, dió, mahagóni.

Az ugrásgátló funkció megakadályozza, hogy az ajtó kiugorjon az alsó vágányról.
A keretre ragasztott rövid és hosszú szőrökkel ellátott kefecsíkok azt a célt szolgálják, hogy csillapítsák a rezgéseket az ajtó zárásakor és ezzel egy időben védje a szekrény belsejét a portól.
Az ajtó könnyű csúsztatása a kocsi csapágyaira szerelt görgőknek köszönhető.

A Lux tolóajtókeret tökéletesen alkalmas a ferde ajtók elkészítésére, ezért ezt a kerettípust javasoljuk a tetőteres szekrényeknél és a lépcsők alatti ferde szöget bezáró területek eltakarására.

A keret többféle színben választható, így változatos design lehetőségeket biztosít a hálószoba, nappali, gyerekszoba, folyosó, dolgozószoba Komandor bútoraihoz is.

 

galéria

Teljes kiegészítő kínálatunkért keresd bemutatótermeinket, ahol személyesenélőben tudod
megtekinteni mintadarabjainkat.

Laminált bútorlapok

Legyen szó fényes, matt felületről, trendi, vagy modern színekről a bútorlap kínálatunkban biztosan megtalálod a számodra legjobb kombinációt.

Megnézem >>

Üvegek és tükrök

Legyen szó festett, savmart üvegről, trendi, vagy modern színekről az üveg kínálatunkban biztosan megtalálod a számodra legjobb kombinációt.

Megnézem >>

Standard kiegészítők

A Komandor standard szekrény kiegészítők elhozzák a maximális praktikumot a szekrényedbe. Az akasztótól a vasalótartóig mindent megtalálsz kínálatunkba.

Megnézem >>